info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Olcsón vihető a 11.000 mAh-s akkuval szerelt Oukitel K10

Fotó: Oukitel
4.25Kmegtekintés

Az K sorozata jó ideje jelen van már a gyártó történetében, az ide tartozó készülékek pedig rendre egy dologról szóltak, ami nem más, mint a masszív üzemidő. A sorozat legújabb tagjaként megjelenő K10 viszont igyekszik most szintet lépni, hiszen a megnövelt akkumulátor-kapacitás mellett a töltés sebességén és a készülék teljesítmény is jelentős mértékben javítottak a készítők.

Szintén nem elhanyagolható tény, hogy az Oukitel K10 fém készülékházat kapott, amelynek hátlapján valódi borjúbőrrel találkozhatunk – természetesen fekete színben. A minőségi anyagok tehát adottak, a beszámolók szerint pedig nincs gond az összeszerelés minőségével sem, így a kérdés már csak az, mi a helyzet teljesítményfronton.

Nos, ezzel kapcsolatban is jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a készülék meghajtásáról egy nyolc magos, 2GHz-es órajelen ketyegő Helio P23 lapka felel, aminek munkáját nem kevesebb, mint 6GB RAM segíti. Tárhelyből gyárilag 64GB-ot kapunk, a számunkra fontos információk pedig egy 18:9-es képaránnyal rendelkező 6 colos, 1080 x 2160 pixeles felbontású kijelzőn elevenednek meg előttünk.

Említsük meg az Oukitel K10-be kerülő kamerákat is, azokból ugyanis négy is került a készülékbe. A hátlapon egy 21 megapixeles és egy 8 megapixeles, az előlapon pedig egy 13 és egy 8 megapixeles szenzor felel fotóink elkészítéséért. A kiegészítő kamerák a mélységérzékelésért felelnek, a portré mód pedig az elő és hátlapi kameráknál is adott.

A készülék igazán ütős tulajdonságát azonban a cikk végére tartogattuk, ami nem más, mint az abban megtalálható 11.000 mAh-s akkumulátor, amivel adott esetben akár egy hetes üzemidő is elérhető. Az ilyen telefonoknál gyakran megemlítjük, hogy gyakorlatilag saját maguk hordozható akkumulátoraiként is szolgálhatnak, az Oukitel K10 viszont más telefonok töltésére is kiválóan használható, így állítva maga mellé még egy érvet a megvásárlása mellett.

Annak ellenére azonban, hogy egy 11.000 mAh-s akkumulátorról van szó, a gyártó saját 5V/5A-s töltőjével a készülék teljesen lemerült állapotból mindössze 2.5 óra alatt maximálisan feltölthető, ami kifejezetten gyorsnak számít.

Az anyag és összeszerelési minőséghez, a teljesítményhez, a kamerákhoz és az üzemidőhöz hasonlóan árazás tekintetében sem vall szégyent az Oukitel K10, ugyanis mindössze 249.99 dollárt kell fizetnünk érte. Ez az ár azonban csak január 29-ig érvényes, utána ugyanis már 300 dollárt kér majd érte a gyártó.

Amennyiben kedvet kaptál a többek között arcfelismerő funkcióval is rendelkező készülék megvásárlásához, az alábbi linkre kattintva szerezheted meg azt.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!