info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
PC

Olyat tudnak az új LG Gram laptopok, amit a kategóriában szinte senki

Fotó: LG
423megtekintés

Bár nagy sajnálatunkra Magyarországon nem kaphatóak, az Gram nevű készülékei ettől függetlenül még egyértelműen az élvonalba tartoznak.

A modellcsalád a nevéből is kikövetkeztetően a pehelykönnyű súlyra koncentrál, ezt pedig hozza is, hiszen egy kilogramm alatti eszközökről van szó, ám emellé azért a teljesítményre is komoly hangsúlyt fektetnek.

Fotó: LG

A most bemutatásra kerülő 2018-as modellek 13.3 colos változata 22.5 órás üzemidővel sokkol, de a 14 colos változat 21.5, valamint a 15 colos 19 órás üzemideje figyelemre méltó. Mindezt egy 72Wh-s akkumulátornak köszönhetik, ami bár kapacitásra nagy, súlyra továbbra is alacsony maradt, hiszen a gépek 965, 995 és 1095 grammot nyomnak.

A könnyű súly azonban nem jelenti azt, hogy spórolnának a minőségi hardvereken, hiszen a 2018-as modellekbe nyolcadik generációs i5 és i7 processzorok is kérhetők, adott a két ssd-hely, az ujjlenyomat olvasó és természetesen a háttérvilágítással ellátott billentyűzet is. Mindezt persze nem adja olcsón a gyártó, az alapár valahol 1000 dollár fölött várható.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!