info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Oppo R15 és R15 Dream Mirror néven érkeztek a kínai újdonságok

Fotó: Oppo
534megtekintés

Némi várakozás után az R15 és R15 Dream Mirror Edition is megmutatta magát a világnak, a specifikáció pedig alighanem mindenkinek tetszeni fog.

Mindkét készülék egy 6.28 hüvelykes, szenzorsávval ellátott OLED kijelzővel került bemutatásra, amelynek felbontása 1080 x 2280 pixel. Egyező a design is – üveg hátlap és polírozott fémkeret felel a minőségérzet megteremtéséért.

Az Oppo R15 kijelzője alatt már az új fejlesztésű nyolcmagos, Helio P60 lapka kapott helyet, melynek munkáját Mali-G72 MP3 grafikus vezérlő és 6GB RAM segíti. Tárhelyből 128 GB-ot kapunk, a VOOC  gyorstöltést támogató akkumulátor kapacitása pedig 3450 mAh lett.

Fotó: Oppo

A hátlapon két kamera kapott helyet, a fő egység 16 megapixeles lett és a Sonytól érkezett (IMX519), a másodlagos szenzor szerepét pedig egy 5MP-es kamera tölti be. Az előlapi szenzor esetében tartja magát jó szokásához az Oppo, a 20 megapixeles kamera kiváló képeket készít, és ezúttal is megteremti a lehetőségét a szimulált bokeh-effekt használatának.

A készülék vörös, fehér és lila színekben lesz megvásárolható.

Oppo R1 Dream Mirror Editon

tekintetében semmi eltérés nincs az előbb ismertetett készülékhez képest, a teljesítményért viszont már a Qualcomm Snapdragon 660-as lapkája felel. A nyolc Kyro processzormag és az Adreno 512 grafikus gyorsító könnyedén vesz minden akadályt, így bátran alapozhatnak rá a vásárlók.

Fotó: Oppo

A RAM és a tárhely mennyisége ugyanúgy maradt 6GB és 128GB, akkumulátorból viszont kisebb került a Dream Mirror Edition-be – 3400 mAh áll rendelkezésre.

A hátlapi kamerák esetében a 16 megapixeles érzékelő itt is megjelenik, mellette viszont már egy 20 MP-es szenzor kapott helyet, ami nagy valószínűséggel ugyanaz, ami az R11-ben és a 5T esetében is alkalmazásra került.

Az R15 Dream Mirror Edition vörös és kerámiafekete színekben lesz elérhető.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!