info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Óriásit szólhat jövőre a Xiaomi Mi 7

Fotó: YouTube
776megtekintés

A újdonságait mindig nagy figyelem kíséri, nem is véletlenül, hiszen minden alkalommal kiváló ár-érték arányú készülékekkel örvendeztetik meg a felhasználókat.

Ezúttal a jövő évi Xiaomi Mi 7 csúcsmodellről érkeztek rendkívül hiteles renderképek, mely bizonyítja azt, hogy lehet ezt a kávamentes módszert nagyon szépen kivitelezni.

Ahogy a képen is látszik, nagyon hasonlít a Xiaomi megoldása az dizájnjához. A készülék előlapját szinte teljes egészében borítja, csupán a tetején van egy keskeny sáv meghagyva az előlapi kamerának és a szenzoroknak. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy igényesebb a Xiaomi elképzelése.

A Mi 7 hátlapjára tekintve láthatjuk a dupla kamerát, mely horizontális elhelyezést jelez előre, illetve az ujjlenyomatolvasó szenzor is elénk tárul. A belsőségekre is rátérve, előzőleg hallottunk már róla, hogy a Xiaomi a -ös chipsetét alkalmazza majd, valóságos izomtelefonná téve a Mi 7-et. Valószínűleg nem lehet panasz az 5.65 colos kijelzőre 18:9-es képernyőaránnyal. Az üveg és fém borítású anyaghasználat szintén óriási piros pont, és a vezeték nélküli töltés is nagyot szólhat a többi tulajdonság mellett.

További részletek a készülékről hamarosan…

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!