info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Oukitel Mix 2 – brutál erős hardver és egy igen kedvező ár

Fotó: Oukitel
2.2Kmegtekintés

Az Oukitel név hallatán néhány évvel ezelőtt még mindenki hátat fordított volna, ma azonban már más a helyzet, hiszen a kínai gyártó nemcsak, hogy a nagy rivális Xiaomit, de a sokkal ismertebb márkák csúcskészülékeit is egyre jobban szorongatja.

Az Oukitel Mix 2 tökéletes példája ennek, hiszen a készülék minden egyes összetevője a csúcsminőséget és teljesítményt képviseli. Első ránézésre mindenkinek az 5.99 colos, 18:9-es képaránnyal ellátott előlapi kijelzőn akad majd meg a szeme, amely tartva a riválisokkal való lépést keret nélküli kialakítással és FHD+ (2160 x 1080) felbontással került megalkotásra. Ennek köszönhetően a Mix 2 a gamerek és a filmrajongók számára is kifejezetten jó választás lehet.

Fotó: Oukitel

A mellett egyre nagyobb szerepet kapnak manapság a kamerák is, így nem véletlen, hogy a gyártó ezt a területet sem aprózta el. A hátlapon dupla kialakítású szenzorokat találhatnak majd a vásárlók 21+2 megapixeles felbontással, az előlapon pedig egy 13 megapixeles érzékelő került alkalmazásra. Mindhárom esetében elmondható, hogy gyenge fényviszonyok mellett is részletgazdag fotókat készíthetünk velük.

Bár a kijelző és a kamera nagyon fontos egy okostelefon esetében, ezek semmit sem érnének, ha nem lenne, ami működteti őket. Az Oukitel Mix 2-ben erről egy nyolcmagos, Helio P25 chip gondoskodik – 6GB RAM és egy 64GB-os tárhely segítségével. A chipset erejével kapcsolatos érdekesség, hogy manapság alig akad olyan applikáció az áruházban, ami azt teljesen kihasználná, így a vásárlók nyugodtan tervezhetnek több szezonra is a készülékkel.

Fotó: Oukitel

Az egyes okostelefon gyártók gyakran követik el azt a hibát, hogy elkészítenek egy remek telefont, majd mindent tönkretesznek azzal, hogy egy alacsony kapacitású akkumulátorral látják azt el. Az Oukitel szerencsére ilyet nem csinált, a Mix 2-ben ugyanis egy 4080 mAh-s akksit találhatunk, ami lazán biztosítja számunkra a kétnapos üzemidőt.

Az alumínium és üveg borítással rendelkező okostelefon esetében adott az ujjlenyomat olvasó, a felvételi lehetőség, a gyorstöltés technológia, a 2.4GHz/5GHz-es Wifi, a GPS, a B20-as hálózat, a dual-SIM támogatás, a 4.2 és még sok minden más is. Mindezek mellé ráadásul egy kiváló ár is társul, ugyanis a Gearbest webáruházában most csak 199.99 dollárt kell fizetnünk érte, ami töredéke annak, amit az itthoni webáruházak kérnek érte.

A készülék adatlapjának megtekintéséhez és a vásárláshoz erre a linkre kattints.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!