info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
PC

Pofátlan újítás is helyet kaphat a Windows 10 legújabb frissítésében

682megtekintés

Nem sokkal ezelőtt elérhetővé vált az idén őszre tervezett jelentős 10 béta verziója, amely egy finoman szólva is érdekes újítással gazdagodott – vagy épp lett szegényebb.

Pontos információk nincsenek arra vonatkozóan, hogy a felhasználók hány százaléka használja a Microsoft Posta alkalmazását, azok viszont, akik ennek segítségével rendszerezik és nyitják meg üzeneteiket biztosan dühösek lesznek a vállalatra.

A Microsoft ugyanis úgy döntött, hogy semmibe veszi a felhasználók alapértelmezett böngészőbeállításait, így – ha menet közben meg nem gondolják magukat – ősztől már csak az Edge böngészőben lesz hajlandó megnyílni az emailben elhelyezett link. A vállalat szerint az ő böngészőjük a legbiztonságosabb és ezért döntöttek a kötelező alkalmazás mellett, ám ehhez vélhetően a versenyhivataloknak is lesz némi szavuk.

Bár a marketingszöveg jól hangzik, a szitán mindenki átlát, így teljesen egyértelmű, hogy az Edge felhasználók számait szeretné növelni a Microsoft, ami nem lesz könnyű, ugyanis a Windows 10-et használókat hidegen hagyja a beépített böngésző, mindössze 4.38%-uk használja azt.

 

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!