info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Se belógó szenzorok, se kávák. Egy gyártónak már sikerült!

Fotó: YouTube/Mrwhosetheboss
1.17Kmegtekintés

Ami eddig nem sikerült a nagyoknak, azt megcsinálta egy kínai mobiltelefongyártó, és nem csak ez a két dolog került a készülékbe.

Megszokhattuk már, hogy a kínai gyártók folyamatosan bombázzák a piacot újabb és újabb készülékeikkel, itt-ott kicsit lekoppintva a nagyobb versenytársak megoldásait. Ezúttal azonban a olyat alkotott, amire még senki nem gondolt. A Mix 4 elnevezésű készülékükkel elérték azt, hogy kiérdemeljék a kávamentes mobil titulust.

Azonban még mindig azt mondhatjuk, hogy majdnem teljes egészében az előlap, ugyanis a Mix 4 kb. 97%-os előlapi kijelzőaránnyal rendelkezik. A mérete 5.99 hüvelyk, amit ha a 6.2-es kijelzője mellé teszünk, meglepően tapasztalhatjuk, hogy a két telefon mérete igencsak eltérő a csekély különbség ellenére.

A Mix 4 trükkje, hogy csúsztatható módon rejti el az előlapi kamerát és a szenzorokat. A módszernek köszönhetően ugyan vastagabb a készülékház mint a Galaxy S9 esetében, de ennek ellenére is igazán egyedi megjelenést biztosít a készüléknek. A hátrányok közé sorolhatjuk viszont a folyamatos kicsúsztatást, ha éppen szelfit szeretnénk lőni, vagy ha működésbe kívánjuk hozni az automatikus fényerőszabályzót. Valamint hasonló a helyzet, ha hívást akarunk kezdeményezni vagy fogadni is.

És még egy extra megoldás is belefért a Mix 4-be. Ez pedig a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó. Fontos megjegyezni, hogy a készülék jelenleg prototípus. A pontos specifikációk még nem állnak rendelkezésre, de valószínűnek tűnik, hogy az újdonság processzoral kerül majd piacra valamikor az év vége felé. Az ára a OnePlus 5T környékén mozoghat.

Egy kicsomagolós videó azonban elérhető lett:

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!