info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Snapdragon 845, 8 GB RAM, 256 GB tároló… érkezik az új Android csúcsmobil

Fotó: OnePlus
459megtekintés

Az idei évben több Androidos mobil is megkapja a Qualcomm eddigi legerősebb chipsetét, a -ös egységet.

A sort már megnyitotta a a és S9+ készülékkel, amit a Sony folytatott az XZ2 és az XZ2 Compact párossal. Ezúttal azonban a következő nagy dobásáról derült ki részletesebb specifikáció.

A sebességére várhatóan nem lehet majd panasza a leendő tulajdonosnak, ugyanis a Snapdragon 845 SoC mellett 8 GB RAM áll rendelkezésre az alkalmazások és játékok zökkenőmentes futtatásához. Különös odafigyeléssel készítik az újdonságot, mivel úgy hírlik, hogy a OnePlus gyárában egy külön mérnökcsapatot állítottak fel az új zászlóshajók lehető legtökéletesebb kivitelezése érdekében. A csapat kódneve ‘ Team FSE’ (Fast, Stable, Efficient).

Úgy tűnik a OnePlus-t is megfertőzte a nem éppen dekoratív kijelző bemetszés, mely sajnos az idei év Androidos mobiljainak egyik visszatérő motívuma lesz. A OnePlus egyelőre nem árulta el az új zászlós bemutatásának dátumát, de gyanítjuk, hogy nem kell sokat várni erre az információra sem.

Természetesen az induló ár a OnePlus 5T-nél magasabbra tehető, az előrejelzések szerint kb. 60 dollárral kerül majd többe a legolcsóbb specifikációs OnePlus 6, a csúcshardveres változat pedig már 600 dollár fölötti címkét kaphat.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!