info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
AjánlatokTechnológia

Sokoldalú, minőségi Bluetooth füles lett a Macaw TX-80

Fotó: Macaw
1.44Kmegtekintés

A Macaw TX-80 tökéletes választás lehet azok számára, akik megfizethető áron keresnek remek hangminőséget nyújtó vezeték nélküli fülhallgatókat.

A Macaw márkanév sokak számára ismerős lehet, hiszen a vállalat az okostelefon-kiegészítők és tokok piacán már régóta jelen van, most azonban úgy döntöttek, kiszélesítik portfóliójukat, így nagy szerencsénkre a fülhallgató-gyártásba is belevágtak.

Fotó: Macaw

A TX-80 első ránézésre egy sztenderd, sportoláshoz használható fülesnek néz ki, ám valójában több érdekességet is meg lehet vele kapcsolatban említeni. Ilyen érdekesség például a beépített mikrofon, aminek köszönhetően az angol nyelvű utasítások kiadása után akár kéz nélkül is kezdeményezhetünk hívásokat, de megemlíthető a mágneses kialakítás is, ugyanis a két füles használaton kívül egymáshoz kapcsolódik.

Fotó: Macaw

Az Apt-x szabvány szerinti technológiának köszönhetően remek hangminőséggel találhatják szembe magukat a vásárlók, akik az MMCX csatlakozó előnyeit is kiélvezhetik, ugyanis a füles adott esetben akár kábelesen is használható. Az extrém könnyű, mindössze 31 grammot nyomó headset minőségével sem lehetek gondok – mindenhol fém és gumiborítással találkozhatunk, amik remek összképet alkotnak.

A fekete, kék, barna és vörös színekben elérhető Macaw TX-80 vezérlőgombokkal is ellátásra került, adott a több telefonhoz való csatlakoztathatóság az ergonomikus kialakítás és a vízállóság is, így a hivatalos adatok szerint sem az erős izzadás, sem pedig az eső nem okozhat gondot a fülesnek, amely könnyed súlya ellenére akár 8 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz.

A Macaw TX-80 a Gearbest webáruházában vásárolható meg, ahol még 10 ezer forintot sem kell fizetni érte. A kiszállítás, mint mindig, most is ingyenes.

További részletek és vásárlás az alábbi linken.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!