info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

A Sony újratervezi az idei Xperia készülékek egyikét

Fotó: Androidsocialmedia
358megtekintés

Két héttel a Mobile World Congress kiállítás előtt a engedélyt kért az XZ2 Pro vagy az XZ2 okostelefon újratervezésére.

Az engedélykérésről az FCC (Federal Commuications Commission) adott információt, melyből egyértelműen kiderül, hogy a Sony indítványozta a tevékenységet. Február 7-én kereste meg a vállalat az FCC-t, hogy szüntesse meg a PY7-00718V azonosítóval rendelkező, hamarosan bemutatásra kerülő eszközének engedélyezését, mivel meg szeretnék változtatni a készülék dizájnját.

A konkrét változtatásokról egyelőre nincs információ. Az új okostelefon már tartalmazza az FCC tanúsítványt, de mivel még nem került forgalomba, valószínűleg támogatni fogja a hatóság a Sony kérését. Túl nagy dizájn váltás azonban nem képzelhető el a február 26-tól startoló MWC miatt, de úgy tűnik mégis nagyon fontos a művelet a Sony számára.

Korábbi pletykák szerint a Sony idén szakít a hagyományosnak mondható vaskos kávákkal az okostelefonjaikon, és az Xperia XZ2 Pro és XZ2 már közel teljes előlapi kijelzőt kap. A két telefonon kívül egyébként egy kompakt méretű Sony csúcskészülékről is lehetett már hallani az előző hetekben.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!