info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Sony Xperia XZ2, XZ2 Compact árak és specifikációk

Fotó: YouTube/ConceptCreator
1.06Kmegtekintés

A 2018-as MWC-n érkeznek az új mobilok, melyek iránt elég nagy az érdeklődés. Ezúttal a pontos specifikációk és árak szivárogtak ki.

A Swedroid.se svéd Android blog tudomása szerint mindkét Xperia csúcsmodell HDR kijelzővel érkezik 18:9-es képaránnyal. Nem lesz jack csatlakozó a készülékeken, az ujjlenyomat olvasó szenzor pedig a hátlapra került.

A Sony Xperia 5.7 hüvelykes kijelzőmérettel rendelkezik Gorilla Glass 5 védelemmel, és az előzetes információk alapján pontosan tudtuk, hogy a -ös chipsetet tartalmazza majd. 4 GB RAM és 64 GB beépített háttértár áll rendelkezésre. Egy különleges zenei szolgáltatásról szólnak még az információk, de konkrétumot nem árultak el a hírek.

Az Xperia 5 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet. Ez növekedésnek számít, mivel az előző kompakt széria 4,6-os mérettel rendelkezett, ugyanakkor állítólag a készülékhát mérete nem nőtt, szóval bizakodhatunk a jóval keskenyebb kávákban. Itt is kapunk Gorilla Glass 5 védelmet és FHD+ felbontást. A kistestvér lelke is a Snapdragon 845 SoC, 4 GB RAM és 64 GB tároló mellett.

Az árakat illetően a Sony Xperia XZ2 várhatóan 799 euróval startol, ami közel 250 ezer forintnak felel meg, az Xperia XZ2 Compact pedig 599 euro-s címkét kaphat (kb. 186 ezer forint).

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!