info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Színes kijelzővel és remek árral robbant be az egyik legjobb fitneszkarkötő

1.58Kmegtekintés

A fitneszkarkötők piaca igencsak telítettnek tűnik az utóbbi időben, ám a sok filléres eszköz és a nagyobb márkák drágább készülékei között meglehetősen nehéz megtalálni a középutat, főleg úgy, hogy a magasabb ár sok esetben alig, vagy egyáltalán nem fedez többletfunkciókat.

Szerencsére a főleg okostelefonjairól elhíresült jól mérte fel a piacot, mielőtt belépett oda, és kedvező áron kínál olyat, amit a rivális nem tud. Hogy rögtön képbe kerüljünk a lényeggel, az Elephone Ele Band 5 27 dollárba, vagyis 7200 forintba kerül, ám ezért az árért egy színes kijelzővel ellátott eszközt kapunk, ami ebben az árkategóriában mindennek számít, csak megszokottnak nem.

A karkötőnek ugyanakkor más tulajdonságai is vannak, ugyanis a 0.96 colos TFT kijelzőn valós időben tekinthetjük meg a pulzusszámunkat, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és így tovább. Természetesen van stopper, telefonkereső és értesítéskijelző funkció is, utóbbi kapcsán a beérkező hívások, SMS-ek, Facebook, Twitter, WhatsApp, QQ és Line értesítések megjelenítése jöhet számításba.

A Nordic-52832 típusú chipsettel rendelkező karkötő 4.0 csatlakozási lehetőséget, Android és iOS kompatibilitást, valamint hatékony teljesítményt és 7-10 napos üzemidőt ígér. A készülék töltése a szíj lecsatlakoztatásával oldható meg USB porton keresztül, tehát elegendő csak a PC-hez csatlakoztatni.

Az ELE BAND 5 által gyűjtött adatok az okostelefonokra letölthető WearFit 2.0 nevű applikációval is szinkronizálhatók, így napi, heti, vagy éppen havi lebontásban is láthatjuk mozgással kapcsolatos adatainkat.

Az okoskarkötő a Gearbest webáruházából vásárolható meg, mint említettük, ára 7200 forint, a kiszállításért pedig ezúttal sem kell fizetnünk.

További információ és vásárlás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!