info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
AjánlatokTechnológia

Szinte féláron lehet most tiéd a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérő

4.25Kmegtekintés

Az aktivitásmérő karórák néhány éve kezdtek el terjedni a piacon, ám azóta szinte minden háztartásba jutott már belőlük egy.

Az egyik legismertebb és legjobb ár-érték arányú készülékeket előállító gyártó, a Xiaomi sem maradt ki az okoseszközök ezen típusának forradalmából, és piacra dobra Mi Band termékvonalát, amely okostelefonjaihoz és más eszközeihez hasonlóan szintén kedvező áráról, remek minőségéről, funkcionalitásáról valamint teljesítményéről vált híressé.

A sorozat a harmadik tagnál jár, mi pedig a Gearbest webáruházának köszönhetően ezt, vagyis a legújabb modellt kínáljuk most rendkívül kedvező áron nektek.

A vízálló kialakítású, OLED érintőkijelzővel rendelkező aktivitásmérő az IVBAND3 kuponkód megadása után ugyanis már mindössze 23.59 dollár, vagyis 6500 forint ellenében hazavihető, miközben a hazai webáruházak árai 11 ezer forinttól indulnak.

Ezért az árért ébresztőt, tárcsázási lehetőséget, hívásfogadó funkciót, hívásemlékeztetőt, kalória és lépésszámlálót, pulzusmérőt, távolságmérőt, alvásmonitorozót és egy okostelefonos applikációt is kapunk, aminek segítségével nyomon követhetjük, eleget mozogtunk-e az adott napon, héten vagy éppen hónapban.

A 110 mAh-s lítium polimer akkumulátor 20 napos üzemidőt biztosít, az üzemidő 20 nap, a töltési idő pedig 2 óra a gyártó közlése szerint, vagyis ezen a téren is korrekt értékekkel találkozhatunk.

További részletek és vásárlás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!