info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Többen vesznek Nokiát, mint HTC-t, Sony-t vagy Alcatelt

Fotó: YouTube
1.25Kmegtekintés

Ahhoz képest, hogy papíron egy mindössze egyetlen éve piacon lévő vállalatról van szó, egyáltalán nem rossz eredmény, amit a HMD Global és a produkál.

A most közzétett adatok szerint a HMD Global által újraélesztett Nokia 2017 utolsó negyedévében 4.4 millió készüléket értékesített, ami a globális ranglétrán a 11. helyet eredményezte. Bár ez elősre nem hangzik valami túl jól, sokkal jobban cseng majd, ha elmondjuk, hogy az eladott 4.4 millió okostelefon több, mint amit a , a HTC, a Sony, az Alcatel, a Lenovo, az , vagy épp a OnePlus értékesített.

Még jobb a Nokia helyzete akkor, ha a nem okostelefonokat is behozzuk az értékelésbe, ezen a téren ugyanis a 20.7 millió eladott készülékkel egyértelmű piacvezető a vállalat.

Ha a Nokia által értékesített összes készüléket vesszük, akkor a cég 5 százalékos piaci részesedésével a globális 6. helyet foglalja el, kevéssel elmaradva a 6.8%-ot birtokló Oppótól.

A HMD Global több meglepetéssel is készül az idei MWC-re, amik még tovább javítjatják majd a cég megítélését és eredményeit.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!