info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Töltési idő terén csalódás lehet a Samsung Galaxy S9

Fotó: Samsung
606megtekintés

A Phonearena információi szerint a február végén érkező Galaxy S9 töltési ideje megegyezik majd azzal, amire a Galaxy S8 is képes.

Alig van már olyan dolog, amit ne tudhatnánk a -ről, a rendelkezésre álló információkból pedig már kihámozható, hogy forradalmian új készülékkel biztosan nem lesz dolgunk – helyette inkább az S8 frissítésének nevezhető a modell. Nagyobb probléma ennél, hogy számos eleme pontosan ugyanaz lesz, mint az S8-nak, köztük az akkumulátor és a töltési idő is.

Kínai források szerint az S9 3000, az S9+ pedig 3500mAh-s akkumulátorral gazdagodhat, amik mellé 9V/ 1.67 / 15W-os töltőt társít majd a gyártó. A készüléket 40 perc alatt hozhatjuk majd 50 százalékos állapotba, ami semmi előrelépést nem jelent a jelenlegi változathoz képest.

A Galaxy S9 és S9+ február végén, az MWC-n kerül bemutatásra. A kisebb készülék 5.8 colos, a nagyobb pedig 6.22 colos QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel kerülhet prezentálásra. Európában és Ázsiában Exynos 9810, más területeken viszont chippel kínálja majd csúcsmodelljeit a dél-koreai vállalat.

Phonearena

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!