info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Tripla hátlapi kamera és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó az Oppo R17 Pro fedélzetén

530megtekintés

Bemutatkozott az legújabb mobilja, mely high-end funkciókkal és az iparágban először használt megoldásokkal támadja a riválisokat.

Maga a telefon egy 1080 x 2280 pixel felbontású 6.4 colos AMOLED kijelzővel rendelkező készülék lett, ami alá az ujjlenyomat-olvasó is beépítésre került. A hasznos képernyőarány így 91.5%, amivel egyértelműen az élmezőnyben tanyázik a modell.

A alatt Snapdragon 710-es chipset, 8GB RAM és 128GB-os tárhely kapott helyet, aminek fényében talán nem akkora tragédia, hogy a microSD foglalat ezúttal lemaradt a készülékről.

Nem maradtak le viszont a kamerák, amikből rögtön három is jutott a hátlapra. Az első szenzor 12 megapixeles, és a + – Note9 pároshoz hasonlóan változtatható rekeszértékkel bír (f/1.5; f/2.4). Az alatta helyet foglaló 20 megapixeles felbontású lett, míg a harmadik 3D-s mélységérzékeléshez köthető feladatokat szolgál, vagyis gyakorlatilag nem kizárt a 3D-s fotók elkészítésének lehetősége sem.

Fontos fejlesztés, hogy a készülékbe kerülő 3700 mAh kapacitású akkumulátort két részre osztotta a vállalat, ami megadja a lehetőségét annak, hogy a korábban debütált SuperVOOC gyorstöltés-technológia a 10 percnyi töltés után azt R17 Pro-t 40%-os állapotba hozza.

Az fedélzetén Android 8.1 Oreo rendszer fut, amelyre a gyártó saját, Color OS 5.1 rendszere is telepítésre került. Az értékesítés októberben kezdődik, az ár pedig 170 ezer forint környékén alakul.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!