info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Tripla hátlapi kamera? Semmiség! A Light 9 lencsét pakol az új mobiljába!

Fotó: Lightrumors
1.8Kmegtekintés

Néhány évvel ezelőtt a nevű vállalat piacra dobta a nevű fényképezőjét, mely összesen 16 lencsével dolgozott a DSLR minőség elérése érdekében.

3 évvel ezelőtt meglehetősen bizarrnak tűnt az , de manapság több , mint pl. a Huawei P20 Pro is, már három hátlapi kamerával dolgoznak a kiváló minőségű fotók elkészítéséért. Most pedig újra ringbe száll a Light, hogy meghökkentse a fogyasztókat a saját elképzelésével.

A Washington Post-ban jelent meg egy cikk arról, hogy a Light műhelyében több prototípus is elkészült már olyan telefonokból, melyek 5 és 9 közötti hátlapi kamerát tartalmaznak, a tesztelésük pedig folyamatban van. A Light szerint a többkamerás mobillal 64 megapixeles fotó is készíthető. A cikkből kiderül még, hogy már az idei évben piacra kerülhet egy sokszemű készülék.

A mobil biztosan nem lesz olcsó, ugyanis a rengeteg kamera működésének összehangolása rendkívül erőforrás igényes feladat, ehhez mindenképpen csúcshardverekre van szükség. A 16 kamerával ellátott L16 2015-ös modell induló ára 2.000 dollár.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!