info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
Mobil

Tripla kamerával és dupla kijelzővel jöhet a Vivo NEX S2

862megtekintés

A NEX S bemutatásakor a mobilipar egyik legfeltűnőbb készülékének számított, és úgy tűnik, hamarosan az utód is megérkezhet.

Felbukkant ugyanis az interneten egy rejtélyes mobil kicsomagolását bemutató videó, amely több érdekességet is tartogathat. Az első ilyen a Lunar Ring nevű RGB LED gyűrű a kamera körül, amely sokkal látványosabb, mint a hagyományos értesítőledek, ám még így is sincs sehol a készülék második látványos funkciójához képest, ami egy másodlagos lehet.

A mostani videóban ugyan nem sikerült szemügyre venni a hátlapi panelt, ám egy korábban kiszivárgott fotónak köszönhetően láthatjuk, hogy esetében is egy tekintélyes méretű megjelenítővel lesz dolgunk.

A harmadik érdekesség ismét a Lunar Ringhez köthető, az ugyanis nem kevesebb mint három kamerát ölel körül, amiket a hátlapi kijelzővel párban szelfikészítéshez használhatnak majd a felhasználók.

Kiemelkedő szelfikameráról ezúttal nem érkezett hír, ám valószínűleg nem is lesz rá szükség, hiszen a másodlagos kijelző teljesen feleslegessé teszi a dolgot.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!