info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
PC

Tuningolható, Intel processzoros asztali gamer gépet jelentett be az MSI

Fotó: MSI
1.39Kmegtekintés

Az az Infinite szériát erősíti az új asztali géppel, mely az Intel 8. generációs Coffe Lake processzort használja, tuningolható kivitelben.

Az közel hasonlóan néz ki mint elődje, az Infinite A, ami a 2017-es Computec-en debütált. Mindkét erőmű kapható üveg oldalfallal is, hogy a büszke tulaj megmutathassa a belcsínt valamint az előlapon található Mytic Light RGB ledek is tovább emelik a dizájnt.

Az MSI élen jár hardvereik hűtésének megoldásában, ezúttal a gépben a Silent Storm Cooling 3 Pro rendszert találhatjuk meg. A gépház elkülönített rekeszekben tárolja a CPU-t, a GPU-t és a tápegységet is, így az általuk termelt hő szabadon áramolhat ki anélkül, hogy egymás forró levegője a házban keveredne össze.

Köszönhetően a Z370-es chipsetnek remek alapot kapunk a processzor tuningoláshoz, nem úgy mint az Infinite A esetében, amikor is a lehetőségek limitáltak voltak az i7-7700-as CPU számára.

A két meghatározó hardver a gépben az Intel Core i7-8700K (3.7 GHz, 12MB L3 cache) processzor és az MSI videókártya. Ezzel a kombóval nem is kell mondani, hogy maximálisan elégedettek lehetnek a gamerek. A memória 64 GB-ig bővíthető DDR4-es modullal. az áramellátásért egy 550 wattos 80 Plus Bronze tápegység felel.

Az Infinite X méretei 210 x 450 x 488 mm, a súlya pedig 15 kg. További extra, hogy az MSI lehetővé tette a videókártya függőleges elhelyezését, mellyel még hangsúlyosabbá teheti a kártya látványát az üveg oldalpanelen keresztül.

És a lényeges kérdés, mennyibe kerül az új erőmű? Nos, az MSI 1699.99 dollárt kér érte, ami átszámítva kb. 462ezer forintnak felel meg.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!