info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Úgy tűnik a Poco F1 lett az Androidos telefongyártók rémálma

1.78Kmegtekintés

Továbbra is hatalmas érdeklődés övezi a készüléket, mely nem kis feltűnést keltett a csúcshardveres felszereltségével, és a rendkívül olcsó árazásával.

Emlékezhetünk arra, mikor pár évvel ezelőtt a berobbant a piacra a One készülékével. A versenytársakhoz képest jóval alacsonyabb áron értékesítette a zászlóshajóját a , ezzel be is bizonyította, hogy nem feltétlenül kell csillagászati áron értékesíteni a csúcskategóriás készülékeket.

A trend továbbra is folytatódik a kínai okostelefon gyártók körében, ezzel nem kis fejfását okozva a legnagyobbaknak, úgymint a Samsung, , Google stb…, akik finoman szólva is enyhén túlárazzák az új készülékeiket.

A Xiaomi húzott egy nagy ütőkártyát a Poco F1 személyében, ugyanis 2018-as zászlóshajó felszereltséget mutatott be, középkategóriás árral ellátva. Ugyanaz a Snapdragon 845 chipset dolgozik a készülékben, mint a legtöbb idei felsőkategóriás mobilban, 6/8 GB RAM mellett. A jól összerakott rendszer pedig rendesen odavág a több mint dupla annyiba kerülő telefonoknak.

Kijelenthető, hogy a Poco F1 ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint pl. a OnePlus 6, és majdhogy kettő készülék is kijön egy OnePlus 6 árából.

Az első hivatalos magyarországi Xiaomi Mi Store-ban a készülék szombattól kapható, és mikor ott jártunk 114.900 forintot kértek érte.

Mennyire is gyors a Poco F1? Egy sebességteszten összevetették a OnePlus 6-tal, melynek eredményét meg is nézhetitek. Ne feledjük azt sem, hogy a OnePlus 6 néhány hasonló teszten az X-et is leiskolázta.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy néhány tulajdonságban, és felhasznált anyagokban nem azt a prémium szintet képviseli a Poco F1, mint a OnePlus 6, viszont akit a nyers erő és a teljesítmény érdekel, annak érdemes számolnia az F1-gyel.

Forrás

Ajánlott tartalom: 5+1 Xiaomi mobil, amivel biztosan jól jársz!

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!