info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Újabb kiszivárgott fotó került elő a Google Pixel okostelefonról

Forrás: androidheadlines.com
260megtekintés

Várhatóan jóval többe fog kerülni a telefon, mint egy Nexus készülék. Az olcsóbbik változat 649 dolláros (kb. 178 ezer forint) árcímkét kaphat.

Többé már nem titok, hogy a október 4-én mutatja be újdonsült termékeit, köztük a és készülékeket. A Pixel a kisebbik változat, a a nagyobb tudású testvér. A Nexus vonalat hátrahagyva érkeznek a készülékek, teljes egészükben a által tervezve és építve.

A specifikációk a Pixelnél várhatóan 5 hüvelykes kijelző full HD felbontással, négy maggal szerelt 64 bites processzor 2.0 GHz-re skálázva, 4 GB RAM társaságában, 32 GB-os tárolóval. Az áramellátást egy nem túl acélos 2770 mAh-s telep szolgáltatja, a fotózást pedig egy 16 mpixeles hátsó és 8 mpixeles elülső kamera támogatja.

A Pixel XL nagyobb, 5.5 colos kijelzővel és QHD felbontással érkezik. A jelentések szerint a Google kitart a 3,5 mm-es Jack csatlakozó mellett, mely a készülék tetején kapott helyet, átellenben a telefon alján pedig a C-típusú USB felület is megtalálható majd. Az akkumulátor itt már méretesebb, 3450 mAh-s. Ne felejtsük el az ujjlenyomat olvasó szenzort, mely a hátlapon helyezkedik el úgy, ahogy a Nexus telefonoknál már megszokhattuk.

A megjelent fotók alapján észrevehető az új launcher felület. A google kereső sáv eltűnt, és helyette egy kihúzható fület találunk, amely a Google alkalmazásba vezet minket. Az asztalon lévő ikonok pedig kerek formát kaptak.

Az új prémium külső, prémium ár kategóriát is takar. Az Police információi szerint a kisebbik modell kezdő ára 649 dollár (kb. 178 ezer forint) körül várható.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!