info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Technológia

Újabb országban érhető el a Samsung Pay szolgáltatás

Forrás: pymnts.com
337megtekintés

Oroszország a kilencedik a sorban, ahol már elérhető a szolgáltatás azóta, mióta a vállalat tavaly augusztusban Dél-Koreában elindította a mobilfizetési rendszerét.

Jelenleg öt banknál lévő ügyfelek tudják igénybe venni az MST technológiával rendelkező szolgáltatást (Magnetic Secure Transmission- biztonságos mágneses átvitel). Ez azt jelenti, hogy az érintéses technológián felül a Samsung Pay fizetési módszer az olyan terminálokon is elérhető, amelyek a régebbi mágnescsíkos lehúzást alkalmazzák. A vállalat régóta együttműködik olyan nagy szolgáltatókkal, mint a és a Visa annak érdekében, hogy minél kényelmesebb mobilfizetési rendszert hozzanak létre.

A szolgáltatás igénybe vételéhez rendelkeznünk kell egy ujjlenyomat olvasóval ellátott készülékkel, amin telepítve és konfigurálva van a Samsung Pay alkalmazás. A használat egyszerű. Vásárláskor a terminálhoz közel tartott telefonon kiválasztjuk a beállított bank- vagy hitelkártyát és az ujjlenyomat olvasó megérintésével jóvá hagyjuk a fizetést. A három biztonsági lépés közül ez volt az első lépés. A tranzakció után az adatok tokenizálódnak a biztonsági folyamat második lépésében, és ezen felül még a Samsung KNOX biztonsági rendszere is segítséget nyújt harmadik pillérként.

A szolgáltatás elérhetősége egyelőre: Ausztrália, Brazília, Kína, Puerto Rico, Szingapúr, Spanyolország, Oroszország, az USA és Dél-Korea. Azonban további országok is számíthatnak a megjelenésre a nem túl távoli jövőben, mint például Kanada, Malajzia, Thaiföld, Egyesült Királyság.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!