info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Közöségi média

Újabb változtatás a Facebook szolgáltatásában

Forrás: Techworm
371megtekintés

A bejelentette, hogy a jövőbeni célja a minőségi megjelenítése a felhasználók üzenőfalán, így téve sokkal személyesebbé a szolgáltatást.

Mint elmondták, a változtatásokkal kevesebb hírtartalom fog megjelenni a személyes oldalakon, és ezek kizárólag a megbízható, minőségi kategóriába tartoznak majd. Továbbá szem előtt tartják még a helyi illetőségű hírek előnyben részesítését is.

A tartalmak megbízhatóságának kiderítése érdekében kérdőívvel keresi meg a felhasználókat a Facebook a jövőben. A felmérésben megkérdezik a felhasználókat, hogy ismerik-e az adott hírforrást és megbízhatónak tartják-e. A Facebook pedig azokat a forrásokat fogja megbízhatónak tartani, amelyek még azoknak is megbízható, akik nem követik aktívan a forrás tartalmát.

A Facebook szerint a változtatás általános hatása az lesz, hogy a hírek, amiket a forrásoktól látunk átkerülnek abba a tartalomba, amiket a közösség megbízhatónak tart. Azt viszont érdekes lesz látni, hogy ez a változtatás vajon hátrányt jelent e majd olyan oldalak számára, amelyek újabbak és kevésbé ismertek a felhasználók körében. Ugyanis attól függetlenül, hogy a tartalmuk megbízható és aktuális, az ismertség hiánya miatt kikerülhet a felhasználók látóköréből.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!