info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Újra ingyen mobilnet promóció a Coca-Cola-tól

Fotó: CocaCola
1.66Kmegtekintés

Ha netre szomjazol, igyál egyet a , a Fanta vagy a Sprite dobozos termékei közül, töltsd fel a nyitófül alatti kódot és használd bármire a 100 MB internetet!

A Coca-Cola a „” promóciós termékeit egy speciális kóddal látta el. A kódot a WOAH applikáción vagy a microsite-on keresztül feltöltve máris élvezheted a 100 MB-nyi adatforgalom kínálta lehetőségeket.

Ez a mennyiség elég sok mindenre elég: Például 14 perc live-ozásra a social media oldaladon, vagy 7 perces videó feltöltésére a videómegosztón. A 100 MB az új mértékegység! A „Netre szomjazol?” promóciója során közismert influencerek mutatják meg, nekik milyen őrült hobbijuk fér bele ennyi adatforgalomba. Merthogy bármit is csinálsz, adatot használsz el. Mindennapi cselekedeteidet te is átszámolhatod adatforgalomra. Például az is ki fog jönni, hogy 16 kilométernyi sorozatnézés 67 MB-ot visz el. De ha tovább HÉV-ezel és elfogy a neted, csak nyiss fel még egy „Netre szomjazol?” promócióban részt vevő Coca-Cola fémdobozt, és töltődj fel a 100 MB extra adattal!

Az internetezéshez szükséges kódot a promóciós dobozok nyitófüle alatt találod, a kapott adatforgalmat a kód feltöltésétől számítva 24 órán belül használhatod. A kódokat 2018. december 31-ig bármikor fel tudod tölteni, így a szörfözést a nyár elmúltával is kimaxolhatod!

A 100 megabájtnyi ajándék adatforgalmat a hálózatához tartozók tudják igénybe venni. A promócióról és az adatforgalom-felhasználásról további részletek a microsite-on találhatók.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!