info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Valóban dual SIM-es iPhone 9-et épít az Apple?

Fotó: Google
402megtekintés

És nem ez lesz az egyetlen újdonság a következő generációs -okban.

Több területen is van fejleszteni valója az -nek ha végre tényleg egy olyan telefont akar letenni az asztalra, ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint Androidos versenytársai. Különféle pletykák érkeznek arról, hogy a vállalat egy dual SIM-es iPhone változatot is pályára küld a jövő évi felhozatalban az alap modellek mellett, megspékelve a gigabites LTE technológiával a szupergyors internetezésért.

A KGI Securities egyik elemző munkatársa jelentette, hogy a következő évi iPhone modellek fejlettebb antenna modulokat fognak alkalmazni a jelenleginél. Úgy tűnik adhatunk a kolléga szavára, mivel az utóbbi időben többször is pontosan előrejelezte az Apple aktivitásokat.

A jelenlegi 2×2-es antennamodul helyett a 4×4 MIMO rendszer lesz használatos, ami már a Galaxy Note 8-ban is remekül teljesít, ugyanis az internetes sebességteszteken simán előzi az -et még akkor is, ha olyan hálózaton használták, amely nem támogatta a gigabites LTE szabványt.

Úgy vélik az elemzők, hogy a dual SIM-es következő generációs iPhone modelleknél igyekeznek majd olyan megoldással kiépíteni a specifikációt, hogy az LTE+3G kapcsolatokra (ahogyan a jelenlegi dual SIM-es készülékek rendelkeznek) rátéve egy lapáttal LTE+LTE kapcsolatok használatát támogassák a készülékek. Ezzel természetesen növelni szeretnék a felhasználói élményt.

Mindenesetre van még bőven idő a találgatásokra, ugyanis az új modellek majd csak 2018 második felében érkeznek. Addig pedig biztosak lehetünk abban, hogy pletykákban nem lesz hiány.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!