info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Varázsolj androidot a TV-re, mindössze 6000 forintért

Fotó: Gearbest
3.43Kmegtekintés

Az X96 Android 6.0 TV Box személyében egy igazán remek ajánlattal kedveskedünk most azoknak, akik okosítani, vagy éppenséggel tovább okosítani szeretnék meglévő tévéiket.

Bár manapság már szinte alig lehet kapni hagyományos, azaz nem ‘okos’ tévét a boltokban, sokan vannak olyanok, akik még korábban vásárolták meg készülékeiket, és pusztán néhány új funkcióért nem szeretnének kiadni 100 ezer forint körüli összegeket. Gyakran előfordul ráadásul, hogy az úgynevezett okostévé funkciói nem a megfelelő, elvárt módon működnek, hiszen csak korlátozott számú alkalmazás áll rendelkezésre, és a sebességgel is komoly gondok lehetnek.

Fotó:

Ennek kiküszöbölésére lehet kiváló választás egy , amely gyakorlatilag a lehetőségek végtelen tárházát kínálja a vásárlóknak. Az X96 Andoid 6.0 TV Box esetében egy négymagos, akár 2GHz-en futó RK3229 processzor, egy Mali-400 MP és 2GB RAM gondoskodik arról, hogy a különböző alkalmazások, böngészők és játékok futtatása problémamentes legyen.

A 16GB-os háttértárral ellátott eszköz H.263, H.264, H.265 támogatással is rendelkezik, és nem okoz számára gondot a felbontású felvételek lejátszása sem, a filmeket pedig akár számítógépünkről vagy telefonról is streamelhetjük a TV Box-ra a beépített WiFi chipnek köszönhetően. Természetesen van LAN csatlakozó is, így, akik a kábelest megoldást részesítik előnyben, ezt a módszert is használhatják.

Fotó: Gearbest

Mivel az 5.1-es hangkimenetet is támogató X96-on Android 6.0 operációs rendszer fut, nem meglepő módon a Play Áruház számtalan alkalmazása is a felhasználók rendelkezésére áll, akik ennek köszönhetően a Netflix, a Hulu, a Flicker, a Picasa, a , a Twitter, a Facebook és más alkalmazások előnyeit is kiélvezhetik.

Mindez remekül hangzik, ám akkor válik minden még szuperebbé, ha meglátjuk, hogy az eszköz mindössze 9.2 x 9.2 x 2 cm-es méretekkel rendelkezik, vagyis akár a tenyerünkben is könnyedén elférhet. A dobozban magán a TV Box-on kívül HDMI kábel, hálózati csatlakozó, használati útmutató és a vezérlés kényelmesebbé tétele miatt egy távirányító is elhelyezésre került, vagyis minden adott ahhoz, hogy felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás kezdetét vegye.

Fotó: Gearbest

Mindezért a GBX96T kuponkód megadása után most csak 26.99 dollárt, vagyis még 7 ezer forintot sem kell fizetnünk, ami egy kifejezetten kedvező ajánlatnak számít.

Amennyiben az eszköz felkeltette érdeklődésedet, itt adhatod le megrendelésedet.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!