info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
AjánlatokTechnológia

Vásárolj most Xiaomi hangprojektort – rendkívül kedvező áron!

3.24Kmegtekintés

A nem csak az okostelefonok terén teljesít kiemelkedően az utóbbi időben, hiszen az általuk készített tévék és audioeszközök is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Utóbbi kapcsán mindenképpen érdemes megemlíteni a Xiaomi TV Soundbar nevű terméket, amely 83 centiméteres hosszával bármelyik televízió alatt tökéletesen mutat.

Az 50 és 25000 Hz közti frekvenciatartományban üzemelő szürke-fehér színekben pompázó újdonságban nem kevesebb mint nyolc hangszóró kapott helyet, melyek közül négy aktív, négy pedig passzív kialakítású lett – utóbbiak a mélyhangokért felelnek.

Maga az eszköz egyébként a Xiaomitól megszokott módon rendkívül letisztult, a rajta található gombok segítségével az összes funkció gond nélkül vezérelhető, de persze adott a csatlakoztatás lehetősége is, így akár telefonunkról is elindíthatjuk kedvenc zenéinket.

Az eszköz hátoldalán öt csatlakozó, nevezetesen egy 3.5-es audió bemenet, egy sztereó AV csatlakozó, egy optikai csatlakozó és egy SPDIF digitális port kapott helyet, tehát a hangprojektor ilyen téren sem vall szégyent. Szerencsére nem marad el a DTS, Dolby Digital és a Dolby Pro Logic hangtámogatás sem.

Mint ahogy árazás tekintetében is kifejezetten jó a helyzet, hiszen a gyártó által megszabott 99.99 dolláros ár már önmagában vásárlásra ösztönző, ám mi most ennél is tudunk jobbat, ugyanis a IT$CNXMI33 kuponkód megadása után egy 25 dolláros kupon is az ölünkbe hullhat, így akár már 75 dollár ellenében is megrendelhető ez a kivételesen jó ár-érték aránnyal rendelkező termék.

Ne feledjétek, EU Express szállítás választása esetén a vám és áfa-fizetési kötelezettség nélkül érkezik meg az országba.

További részletek és vásárlás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!