info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Véletlenül elküldött üzenet? Többé nem lesz probléma!

Fotó: Facebook
1.85Kmegtekintés

Hamarosan egy remek funkcióval bővül a sokak által használt .

A üzenetküldője, a Messenger jelenleg is képes arra, hogy bepötyögött üzeneteinket kitörölje a chat ablakból, viszont csak a küldőnél kerül törlésre az üzenet, a fogadó továbbra is látja amit küldtünk neki. Az előző hónapokban már elkezdődött az új funkció tesztelése, amivel az üzenet mindkét fél oldalán törlésre kerül.

Első körben a Messenger -re fejlesztett változatában fog megjelenni az üzenet rejtése/törlése funkció, az -os megjelenésről egyelőre nem szól az információ, viszont bizakodóak lehetünk ezzel kapcsolatban is. Lényeges információ, hogy a véletlenül elküldött üzenet/tartalom/fotó törlésére mindössze egy 10 perces időablak áll rendelkezésre. És persze az az időtartam, amíg a fogadó el nem olvassa mit küldtünk neki. A megtekintés után valójában már értelmetlen a törlés.

Úgy gondolom nem csak én jártam már úgy, hogy inkább törölni szerettem volna, amit pár perccel korábban elküldtem a partneremnek, így nem csak én, hanem számos Messenger felhasználó is üdvözölni fogja az új funkciót.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!