info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Vernee X vélemény – szédületes erő, verhetetlen ár

Fotó: Vernee
2.85Kmegtekintés

A alig néhány nappal ezelőtt mutatta be legújabb készülékét, mi máris elérhetővé tesszük azt számotokra egy remek akció keretein belül.

A Vernee okostelefonjait senkinek sem kell bemutatni, hiszen a után a második legnépszerűbb ár-érték bajnok okostelefonokat gyártó kínai vállalatról van szó. Az eddig felépített képet a Vernee X sem fogja lerombolni, ugyanis a gyártó igyekezett azt kedvező áron minden jóval telepakolni.

Fotó: Vernee

Kezdjük rögtön azzal, hogy a készülék egy 5.99 colos Full HD+, azaz 2160 x 1080 pixel felbontású megjelenítőt kapott, amely a mai szokásoknak megfelelően nagyon minimális kerettel és 18:9-es képaránnyal került bemutatásra. A gyártó által közölt információk szerint a felhasználók tökéletes képminőséggel és betekintési szöggel találkozhatnak, mi pedig a korábbi tapasztalataink alapján hajlandóak vagyunk hinni ennek.

A megjelenítő alatt egy nyolcmagos, MTK6763 chip került elhelyezésre, ami 2GHz-es órajelen futva biztosítja azt, hogy a kimagaslóan jó teljesítményéről híresüljön el. Ebben nem kevesebb mint 6GB RAM is a segítségére van, míg jelen ajánlatunk esetében tárhelyből 128GB-ot kapunk.

Fotó: Vernee

A Vernee X kapcsán mindenképpen beszélnünk kell a kamerákról is, azokból ugyanis négy is elhelyezésre került a mobilon. A hátlapon egy 16 és egy 5 megapixeles érzékelő került elhelyezésre, természetesen dual LED villanóval, f/2,0 apertúrával és fázisérzékelő autofókusszal kiegészítve. A szelfirajongók is örülhetnek, ők egy 13 és egy 5 megapixeles szenzor közös erejével készíthetik el profilképeiket.

Itt azonban még nem ér véget a Vernee X tulajdonságainak felsorolása, hiszen van ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerő, GPS, Glonass, AGPS, OTG, 4G LTE, B20 és egészen tekintélyes méretű, gyorstöltés technológiával is rendelkező 6200mAh-es akkumulátor is.

Fotó: Vernee

Az Android 7.1 operációs rendszert futtató készülék árát 280 dollárban határozta meg a gyártó, mi azonban ennél olcsóbban kínáljuk most számotokra, hiszen a VerneeX kuponkóddal most 250 dollár ellenében is megvásárolhatjátok, ami egy remek ár ezért a kimagaslóan nagy teljesítménnyel rendelkező minőségi készülékért.

Részletek és vásárlás ezen a linken.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!