info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Vigyázat, már az iPhone X-et is hamisítják

Fotó: YouTube
450megtekintés

Egy arizonai pár megbízhatónak vélt eladótól vásárolt egy típusú készüléket, amiről csak bekapcsolás után derültek ki a furcsaságok.

Az idei karácsonyi szezon egyik legnagyobb szenzációja és közkedvelt ajándéka egyértelműen az X lesz, azonban nem árt odafigyelni vásárláskor, hiszen aki hiszékeny, és nem elég körültekintő, könnyedén úgy járhat, mint az alábbi videóban látható pár.

Mentségükre szóljon, hogy a 800 dolláros eladási ár tényleg azt sugallhatta, hogy egy eredeti készülékről van szó, és még azt sem mondhatjuk, hogy vakon vásároltak volna, ugyanis elmentek az eladóhoz, majd a pénz átadása előtt felhívták az -t, és leegyeztették a dobozon található sorozat és imei számot. Miután minden stimmelt, a 800 dollárt kifizették, a készüléket pedig elvitték.

Amikor azonban hazaértek, és a telefont aktiválni szerették volna, hamar kiderült, hogy valójában csak egy tökéletes másolattal van dolguk, aminek felületén iOS helyett Android fut, a hátlap alatt pedig egy más típusú processzor dolgozik. Mondanunk sem kell, hogy az egyébként csak és kizárólag pozitív értékelésekkel rendelkező eladó az adás-vétel után elérhetetlenné vált.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!