info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Világverő kamerával és AKG hangszóróval jöhet a Samsung Galaxy S9

Fotó: Renderkép
776megtekintés

Minden jel arra utal, hogy megéri várni a idei csúcsmobiljának márciusi debütálására.

Korábbi pletykák szerint akár már ebben a hónapban is bemutathatta volna készülékét a Samsung, azonban erre nem került sor, és, mint azóta kiderült, nem is fog, ugyanis a már biztosan márciusban érkezik.

Az újdonsággal kapcsolatban néhány dolgot már eddig is lehetett tudni, például azt, hogy 5.8 colos QHD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik, most viszont a készülék dobozáról készült kiszivárgott képnek köszönhetően más érdekességek is kiderültek.

Fotó: /u/minhvn (reddit)

Ezek közül a leglényegesebb a továbbra is Dual Pixel technológiát alkalmazó hátlapi kamerapáros, amelyek rekeszértéke f/1.5 és f/2.4 érték között variálható. Már magában a variálhatóság miatt is óriási plusz pont jár a gyártónak, az f/1.5 rekeszérték pedig egyenesen szenzáció lesz a mobilpiacon.

A hátlapi kamerákhoz köthető érdekesség még a Super Slow-mo jelölés, ami az 1000 fps-es lassítási képességre utalhat, ám ezzel kapcsolatban részleteket csak később tudhatunk majd meg.

A telefon sztereo hangszórójának minőségi hangzásáról az AKG fog gondoskodni, RAM-ból 4GB, tárhelyből minimum 64GB érkezik a készülékbe, amiből az IP68-as szabvány szerinti vízállóság és az írisz-szkenner sem hiányzik majd.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!