info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Vörös színbe öltözött a Xiaomi Mi A1

Fotó: Xiaomi
442megtekintés

A kínai készülékgyártó egyik legjobb mobilja mostantól már újabb színváltozatban is elérhető, igaz, egyelőre csak kevesek kiváltsága lehet.

A az a mobil, amely egyaránt alkalmas lehet a csúcskészülékekhez szokott, és a szerényebb pénztárcával rendelkező felhasználóknak, mivel közepes áron kínálja azt, amit máshol csak jóval nagyobb összegekért kapnának meg az emberek. Ez már önmagában is nagy fegyvertény, és hozzájárulhat ahhoz, hogy sokak döntsenek a megvásárlása mellett, most viszont újabb dologgal hívja fel magára a figyelmet.

Fotó:

A piros színben pompázó, és jótékonysági célokat is szolgáló készülékek természetesen a kínai piacot is megihlették, hiszen a kaliforniai gyártó okostelefonja után sorra érkeznek a különböző távol-keleti gyártók hasonló színbe öltöztetett újdonságai. Most épp a Mi A1 kapta meg a vörös színt, a vásárlóknak pedig a Special Edition jelzést kell majd keresniük, ha be szeretnék szerezni maguknak.

Egyelőre azonban csak az Indonéziában élők juthatnak hozzá, nekik valamivel kevesebb mint 60 ezer forintot kell fizetniük érte.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!