info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Windows 10-et futtató mobil érkezik a piacra december 4-én

Fotó: Gizchina
346megtekintés

Manapság az okostelefon tulajdonosok két csoportra oszlanak, Android és iOS használókra.

Volt idő, amikor többszereplős volt a mobil OS piac. Ennek hozadékaként maradt még egy vállalat, aki úgy gondolta nem késő egy mobil platformos windosws 10-et futtató készüléket a piacra dobni. Az angliai központú cég hamarosan megkezdi a értékesítését, melyről már augusztusban lehetett hallani az IFA-n. Az Amazon webáruházában 249 dollárért bárki megvásárolhatja, aki szimpatizál a Microsoft mobilrendszerével.

A Wileyfox Pro nagyon úgy tűnik, hogy egy ARCHOS 50 Cesium frissebb köntösbe öltöztetve. A gyártó főként üzleti vállalkozásoknak szánja a készüléket, amolyan B2B értékesítési módszerrel. A telefon 5 hüvelykes 720p kijelzővel rendelkezik, Snapdragon 210 SoC-ot tartalmaz, 2 GB RAM, 16 GB háttértár, egy 8 MP hátlapi és egy 2 MP-s előlepi kamera jellemzi.

A -et futtató ritkaságokat erősíti a készülék. Bár a Microsoft korábban bejelentette, hogy nem tervez frissítéseket kiadni a mobil platformhoz, ebben az esetben kivételt tesznek, ugyanis a Wileyfox Pro egészen 2020. október 13-ig biztosan kap majd biztonsági frissítéseket és hibajavításokat.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!